Heeft de Regionale DuurzaamheidsTOP West-Brabant van 13 november jl. u ook zo geïnspireerd?

Wat ons betreft kenmerkte deze bijeenkomst zich door een prettige sfeer en voldoende tijd om te netwerken. Daarnaast was er ruimte voor inhoudelijke verdieping op het centrale thema: Winst door Duurzaamheid. Duurzaamheid in het algemeen en duurzaamheid toegespitst op onze regio, de regio waarin we leven, wonen en werken.

Heeft u tijdens de bijeenkomst het magazine De Groene Pluim meegenomen en bekeken? Voor het geval dat dit nog niet gelukt is treft u hierbij de digitale versie aan. In het magazine delen ondernemers, waaronder wij als Groene Pluimhouders, onze duurzame successen. Dit betreft slechts een selectie, er zijn nog zoveel meer mooie voorbeelden in onze regio en dat mag, of beter gezegd, dat moet gedeeld worden.

Bent u ook actief op duurzame uitdagingen zoals afvalreductie, energietransitie, werkgelegenheid en samenwerking? Dit zijn de vier onderwerpen, geselecteerd uit de 17 Global Goals, waar een Groene Pluimhouder goed op dient te scoren.

Wij als Groene Pluimhouders doen een oproep aan u! Laat op www.degroenepluim.nl zien wat uw onderneming bijdraagt aan de Global Goals. Dan heeft u de eerste stap gezet en bent u misschien wel een van de volgende Groene Pluimwinnaars

De Groene Pluim, het initiatief dat deelt en verbindt.

Met duurzame groet,

Wil van Leijsen, Saver
Eugène Kersjes, Ricoh SCM
Goof Rijndorp, Bras Fijnaart
Gert-Jan Lindhout, Lindhout
Paul Konings, Holonite
Co Konings, Van Oers United
Wilma Bouw, Perfetti van Melle

Ik doe mee!