Beheert u de technische installatie van een kantoorpand? Dan valt er voor u waarschijnlijk veel te besparen op de energiekosten. Meld u aan voor een gratis scan naar uw besparingspotentieel, aangeboden door de provincie Noord-Brabant.
De provincie Noord-Brabant is op zoek naar 60 kantoorgebouwen die zij willen ondersteunen bij het maken van een energiebeheerplan. Uit onderzoek van ECN blijkt dat er bij grote kantoorpanden een groot besparingspotentieel zit. Het gaat om kleine aanpassingen waar u geen grote investeringen voor hoeft te doen, maar wel een grote besparing mee bereikt. Om gebruikers, installateurs en energieadviseurs te attenderen op dit potentieel is de FedEC samen met de provincie Noord-Brabant, de omgevingsdiensten en brancheorganisatie Uneto-VNI een project gestart waarbij uw installaties GRATIS worden gecontroleerd.
Wat biedt de provincie Noord-Brabant?
De provincie Noord-Brabant biedt gratis een scan aan waaruit blijkt hoeveel besparingspotentieel er binnen uw bedrijf zit (Energy Navigator/EPK), een bezoek van een installateur en energieadviseur, waarbij indien mogelijk de eerste energiebesparende maatregelen worden getroffen, en een adviesrapport om nog meer besparing te realiseren.
Wat vraagt de provincie Noord-Brabant?
De provincie verwacht dat de gebouweigenaar toezegt om energie te besparen door quick-wins in te zetten voor het treffen van nieuwe maatregelen.
Naar wie is de provincie Noord-Brabant op zoek?
Gezocht wordt naar 60 kantoorgebouwen. De randvoorwaarden om mee te kunnen doen zijn:
• Meer dan 100.000 kWh of meer dan 50.000 m³ gas verbruik.
• Het bedrijf moet opereren binnen de HDO-sector (Handel/Diensten/Overheid).
• Gaat om verwarming/koeling-installaties, geen industriële installaties.
• Bedrijven moeten in Brabant gevestigd zijn.
• Verplichte deelname aan het evaluatieonderzoek.
• Bedrijf stelt gegevens beschikbaar voor de Energy Navigator.
Hoe doe ik mee?
Geïnteresseerd? Neem dan contact op met het projectbureau van de FedEC via info@fedec.nl of bel naar 035 683 88 33. Daarnaast stuurt u een bevestiging van aanmelding naar secretaris@platformduurzamehuisvesting.nl. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!