Beste mede-leden van het LMM,

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Coert van Vliet. Na een voltooide opleiding tot signspecialist en het volgen van diverse cursussen heb ik bij een aantal reclamebedrijven in de regio stage gelopen en gewerkt. Nadat ik hier de nodige ervaring heb opgedaan, heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Begin dit jaar ben ik met mijn eigen bedrijf gestart, Coert van Vliet Reclame, gevestigd aan de Nobellaan 7.

De diensten en producten die we leveren zijn o.a.:
– gevel- en lichtreclame
– bestickering van voertuigen
– spandoeken
– bewegwijzering
– reclameborden
– stickers (van één enkele sticker tot 10.000 stuks)
– interieurdecoratie
– logo en huisstijl ontwerp
– kleding bedrukken

De volledige mogelijkheden zijn terug te vinden op de website www.coertvanvlietreclame.nlHeeft u een wens, dan kunnen wij dat visualiseren. Er volgt een eerste impressie, welke vervolgens nauwkeurig wordt uitgewerkt. Dit kan voor alle reclame-uitingen van uw bedrijf zijn. Met mijn werk wil ik een meerwaarde bieden voor uw bedrijf.We zijn jong maar zeker niet onervaren. Wij zijn snel maar niet overhaastig. Uw opdracht wordt altijd goed afgeleverd en het liefst nog net iets meer dan dat.
Wij werken met de beste materialen, met een lange levensduur. Ook het uitvoeren van projecten buiten kantooruren of in het weekend, is altijd mogelijk.
Ik hoop van harte dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Als u nog vragen heeft kunt u mij altijd telefonisch bereiken; 06 405 305 74.

Met vriendelijke groet,

Coert van Vliet

 
Coert van Vliet  | 0640530574
 
coertvanvlietreclame.nl | Nobellaan 7, Bergen op Zoom