Mijn naam is Tom Breugelmans, 31 jaar oud en ben sinds vorig jaar wijkagent van de wijk Gageldonk en het bedrijventerrein Lage Meren in Bergen op Zoom. Ik ben de gelukkige opvolger van Rob Paijmans. Ik werk sinds 2015 bij de politie en vanaf 2018 ben ik werkzaam op het basisteam Bergen op Zoom. Hiervoor heb ik 6 jaar bij de Koninklijke Marechausssee gewerkt.

De werkzaamheden als wijkagent zijn in de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Ik probeer zoveel mogelijk zichtbaar te zijn in de wijk maar door mijn onregelmatige diensten en de werkdruk is dit vaak lastig. Het werken in de wijk doe ik met

heel veel plezier. De samenwerking met ketenpartners zoals LMM vind ik erg belangrijk. Samen met elkaar komen wij vaak tot een oplossing.
Het is van belang dat u blijft melden en bij strafbare feiten aangifte doet. Op deze manier heb ik duidelijk in beeld wat er speelt in de wijk en op het bedrijventerrein.

Wilt u contact met mij of heeft u advies nodig? Via politie.nl kunt u via een contactformulier contact met mij opnemen of bel: 0900-8844.